Már több, mint két éve!/ Almost since two years!

Ma reggel azzal a feleszméléssel ébredtem, hogy ismét eltelt egy év. Milyen gyorsan történt is mindez!
Mi az időszámítás alapja? Két éve szeptemberben merészkedtem először a képekkel az éteri nyilvánosság elé, őszintén szólva kisebb félelemmel, ugyanakkor a megmutatás vágyával, és azzal a titkolt reménnyel, hogy az emberekben az elkészült képek valamit megmozgatnak. Büszkén mondhatom, hogy ez a három ismérv teljesült: felkerültek a képek az éterbe, megmutattam őket és a visszajelzések alapján valami megmozdult a titkos közönségben :).
Hogy milyen irányú a megmozdulás teljes biztonsággal nem jelenthetem ki, de vannak nagyon hálás  blogkövetők :) Negyedik rejtett vágyam - amit így már nem takar többé a homály lila felhője - hogy építő kritika is kerüljön a képek alá. 

Folytatva a napi tevékenységeket ezúton kívánok a nézőknek és követőknek további pihentető nézelődést, magamnak pedig minél több témát és utazási lehetőséget! Szép napot! K.Andi.
...............................................................................................................................................................
I've been running this photo blog since two years. I simply want to show the moments I captured with my camera with the secret hope that these picture move something in the people who watch them. 
I hope you like the results of my "learning procedure"!
Have a nice day! K.Andi. 
...............................................................................................................................................................

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések