Lassan "Majd egy éve"

2009. szeptember 20. Mi történt két nap híján pont egy éve?  

Ha valaki nem tudja a kérdésre a választ az nem az alul-iskolázottság vagy tájékozatlanság apró jele, hanem az  aznapi esemény teljesen személyes és nyilvánosságot nélkülöző volta :)

Két nap híján pont egy éve indítottam ezt a fotóalbum-szerű minigyűjteményt. Őszintén, nem gondoltam volna, hogy lelkesedésem kitart egy év után is. Mégis, még ma is működök! A képek készülnek, néha lassan, ... olykor csak benézek az oldalra, hogy történt-e változás, jött-e hozzászólás, pipa a kockákba, ha nem hát nem :) Néha feltölteniék egyszerre 20 képet, de végül mérséklem magam, mert ez a dolog nem a mennyiségről szól ...

Mit is töltöttem fel pont egy éve? A "Rohonc felé félúton" című képet. Velemből Rohoncra gyalogoltunk át és gyönyörű vasárnap reggel volt, melegített a reggeli napsütés, még táplált az elfogyasztott reggeli,  hiányzott a korán megivott illatos kávé, a korai biciklisták furán néztek, miért ez a reggeli gyaloglás?? A határátkelőhelyen talán 2007 (?) után nem fordult tovább a naptár. A napraforgók a nap felé tekintettek, a szőlőtőkék katonás sorban álltak a hegyoldalban.
Ennyi.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Write a comment, feel free to share your ideas and opinion. Thank you! K.Andi.

Népszerű bejegyzések